Riang Mewarna Khas Untuk Adik Adik!!

Anda boleh mendapat lembaran mewarna secara percuma hanya dengan mengunjungi kedai Happy Home (Dari 1 Jan 2019). Sila minta lembaran tersebut secara percuma daripada pekerja kami yang mesra dan sedia membantu atau muat turun lembaran tersebut dari laman kami. Memandangkan misi utama kami adalah untuk mengintegrasikan komuniti, ini adalah tanda penghargaan kami kepada para pelanggan yang sentiasa memberi sokongan dan mempercayai perkhidmatan kami. Terima kasih kerana sentiasa setia bersama kami. Kami berharap agar anda suka akan lembaran mewarna kami.

Cara untuk mengambil bahagian

 1. Sila ambil lembaran mewarna secara percuma di mana-mana kedai Happy Home yang terdekat.
 2. Warnakan lembaran dan hantar semula ke kedai Happy Home.
 3. Sila ikuti Happy Home facebook @happyhomemalaysia.
 4. Pihak kami akan memaparkan semua lembaran mewarna di facebook dan laman sesawang rasmi kami.

Muat turun lembaran mewarna

Kesuntukan masa untuk mengunjungi kedai kami? Tiada masalah. Anda boleh memuat turun lembaran mewarna kami melalui laman ini. Sila tekan gambar di bawah ini untuk memuat turun lembaran mewarna. Anda boleh mencetak lembaran tersebut dan warnakan. Jangan lupa!! Sila hantar semula lembaran yang telah diwarnakan ke kedai Happy Home yang terdekat jika anda ingin melihat lembaran mewarna anda kelihatan di laman sesawang kami.

Orang Utan

Lembaran mewarna bagi bulan Januari 2019 adalah tentang sambutan tahun baharu 2019 dan orang utan. Ia mengandungi informasi-informasi yang menarik tentang orang utan di Malaysia. Sila muat turun lembaran mewarna yang istimewa ini sekarang juga.

Download

Mai Ambil Sehelai!

Happy Home mempunyai sebanyak 41 buah kedai bertaburan di seluruh Malaysia dan pasti akan ada yang berdekatan dengan anda. Sila kunjungi kedai kami yang terdekat dengan anda. Kami sedia melayani anda dengan mesra.

   Pastikan anda hashtag #HappyHomeRiangRiaMewarna!

   Our Artist

   Puan Nik Mahzon merupakan seorang guru yang telah berkhidmat selama hampir 29 tahun. Beliau sekarang sedang mengajar di salah sebuah sekolah di Maran, Pahang. Beliau seorang yang kreatif dan suka melukis di waktu lapang. Antara kemahiran yang beliau ada ialah melukis menggunakan aplikasi Powerpoint. Beliau juga ada menghasilkan karya sempena Hari Guru seperti kad ucapan digital dan dikongsikan bersama rakan guru melalui lama sosial Facebook.

   Sila ikuti Happy Home facebook @happyhomemalaysia