Riang Mewarna Khas Untuk Adik Adik!!

Anda boleh mendapat lembaran mewarna secara percuma hanya dengan mengunjungi kedai Happy Home. Sila minta lembaran tersebut secara percuma daripada pekerja kami yang mesra dan sedia membantu atau muat turun lembaran tersebut dari laman kami. Memandangkan misi utama kami adalah untuk mengintegrasikan komuniti, ini adalah tanda penghargaan kami kepada para pelanggan yang sentiasa memberi sokongan dan mempercayai perkhidmatan kami. Terima kasih kerana sentiasa setia bersama kami. Kami berharap agar anda suka akan lembaran mewarna kami.

Muat turun lembaran mewarna

Kesuntukan masa untuk mengunjungi kedai kami? Tiada masalah. Anda boleh memuat turun lembaran mewarna kami melalui laman ini. Sila tekan gambar di bawah ini untuk memuat turun lembaran mewarna. Anda boleh mencetak lembaran tersebut dan warnakan. Jangan lupa!! Sila hantar semula lembaran yang telah diwarnakan ke kedai Happy Home yang terdekat jika anda ingin melihat lembaran mewarna anda kelihatan di laman sesawang kami.

Selamat Hari Ibu

Bulan April 2019 adalah Sempena memperingati Hari Ibu (12 May 2019), ceritakan kisah tentang ibu anda melalui lembaran mewarna ini. Gajah adalah sejenis haiwan yang amat cerdik dan kebanyakkanya berperingatan panjang – sampai bertahun lamanya. Haiwan ini boleh menunjukkan perasaan seperti kesedihan, kegembiraan, kemarahan serta rasa ingin bermain.

Artis: Jian

Download

Rama-Rama

Bulan Februari 2019 adalah tentang Random acts of kindness atau boleh dikenali sebagai suatu perbuatan yang baik hati secara rawak, tanpa diduga atau dirancang dan ikhlas terhadap orang lain dan rama rama.

Artis: Winnie

Download

Orang Utan

Lembaran mewarna bagi bulan Januari 2019 adalah tentang sambutan tahun baharu 2019 dan orang utan. Ia mengandungi informasi-informasi yang menarik tentang orang utan di Malaysia. Sila muat turun lembaran mewarna yang istimewa ini sekarang juga.

Artis: Nik

Download

Ulangtahun KE-20

Bulan Mac 2019 adalah tentang ulangtahun KE-20 Happy Home, dan Rafflesia. Rafflesia adalah bunga rasmi negeri Sabah. Ia adalah bunga yang terbesar di dunia, dalam Bahasa Melayu, ia dikenali dengan nama Bunga Pakma.

Artis: Jian

Download

Cara untuk mengambil bahagian

  1. Sila ambil lembaran mewarna secara percuma di mana-mana kedai Happy Home yang terdekat.
  2. Warnakan lembaran dan hantar semula ke kedai Happy Home.
  3. Sila ikuti Happy Home facebook @happyhomemalaysia.
  4. Pihak kami akan memaparkan semua lembaran mewarna di facebook dan laman sesawang rasmi kami.

Mai Ambil Sehelai!

Happy Home mempunyai sebanyak 41 buah kedai bertaburan di seluruh Malaysia dan pasti akan ada yang berdekatan dengan anda. Sila kunjungi kedai kami yang terdekat dengan anda. Kami sedia melayani anda dengan mesra.

      Pastikan anda hashtag #HappyHomeRiangRiaMewarna!

      Sila ikuti Happy Home facebook 👉 @happyhomemalaysia